"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Recomandari pentru investitii imobiliare in 2019

Specialistii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia pietei imobiliare in anul 2019. Domeniul imobiliar este unul profitabil daca investesti dupa un plan bine gandit si pus la punct.

In ultimii ani, a inflorit constructia de ansambluri rezidentiale in principalele orase din Romania. Se contruiesc continuu blocuri dupa blocuri si cartiere intregi de case la periferia oraselor mari sau in localitatile invecinate. Succesul acestor investitii imobiliare este unul real vizibil, deoarece tot mai multe persoane tinere cauta sa se stabileasca intr-un cartier linistit, dar care sa fie totusi in apropierea oras mare.

In articolul de azi va prezint cateva sfaturi pentru investitii imobiliare in 2019:

  1. Verifica ofertele publicate online, pe site-uri specializate de anunturi precum bacauimobiliare.ro.
  2. Cauta anunturi imobiliare si offline, in ziarele locale sau in alte surse.
  3. Apeleaza la cunostinte. Intreaba colegii de munca sau pe cei din anturajul tau daca au cunostinta de vreo oferta de vanzare imobiliare.
  4. De preferat, contacteza o agentie imobiliara cu vechime in oras pentru ca ei au in portofoliu apartamente cu preturi avantajoase.

Cu siguranta scopul investitiei este monetizarea acesteia. Daca intentionezi sa oferi spre chirie locuinta cumparata, tine cont de urmatoarele aspecte in momentul achizitiei.

  • Cauta locuinte in zone centrale sau semicentrala. Acestea sunt mult mai cautate si au un pret mai mare datorita accesului facil catre toate directiile orasului.
  • Locuinta trebuie sa aiba un acces facil la transportul in comun si scoli.
  • Cauta garsoniere, apartamente cu doua camere. Cele mai cautate locuinte de inchiriat sunt cele cu doua camere.
  • Daca vrei sa iti maximizezi profitul, cauta locuinte care nu sunt renovate. Unele lucrari de renovare le poti efectua chiar tu, iar pentru celelalte poti apela la meseriasi. In orice caz, pretul unei locuinte nerenovate este mult mai mic si poti chiar negocia mai mult pretul de achizitie.
  •  La negocierea pretului ajuta foarte mult daca plata se va face cash. In cazul acesta poti negocia chiar mai mult, proprietarul stiind ca intreaga tranzactie dureaza doar cateva zile, va fi tentat sa accepte oferta mai mica.
  • Dupa ce ati ajuns la o intelegere verbala, alegeti un notar pentru a da un avans de bani proprietarului.
    Daca la negociere ati stabilit ca apartamentul va ramane mobilat si parte din electronice, electrocasnice, treceti totul in contractul de vanzare-cumparare. Astfel veti evita posibile conflicte ulterioare.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

martie 2025
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31