"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Despre mine

Salut!

Mă numesc Mihai Stupu și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu.

O să încep prin a-ți spune despre mine că sunt pasionat de imobiliare. Aș dori să împărtașesc cu tine această pasiune și de aceea voi scrie articole pentru a te ajuta să înțelegi cum funcționeazș acest domeniu, te voi sfătui să faci investiții profitabile, să-âi pregătești casa pentru vânzare sau închiere și nu în ultimul rând iți voi prezenta trenduri și analize ale pieței imobiliarelor din România.

De treisprezece ani activez în acest domeniu, timp în care am experimentat, am învațat din postura de investitor, vânzător, cumpărător, proprietar și chiar din postura de chiriaș.

Misiune:

Misiunea mea este aceea de a oferi servicii complete de calitate excepţională în domeniul imobiliarelor și  în domeniul investițiilor imobiliare şi de a găsi permanent soluţii  inovative la cerinţele clienţilor mei.

Încă de când m-am decis sa activez în domeniul imobiliarelor, mi-am propus să mă impun pe piaţa românească ca un agent imobiliar dedicat și orientat către clienți și mai ales mi-am dorit sș ofer clienților mei servicii de calitate (așa cum mi-aș dori eu să fiu servit :)). De atunci am evoluat. Am devenit tot mai bun şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în timp util (în curand testimoniale). Ei au fost cei care m-au inspirat să evoluez.

In întâmpinarea ta vin cu informaâii actualizate, cu sfaturi, cu analize și trenduri despre piata imobiliară, iți voi prezenta subiecte legate de investiții profitabile și tu vei beneficia de experienta și profesionalismul meu.

Valori:

DĂRUIRE

Sunt aproape de clienții mei și îi consiliez pe tot parcursul colaborării.

ANGAJAMENT

Pun în slujba clientului toate cunoştinţele şi calităţile mele.

CLARVIZIUNE

Ştiu exact care imi sunt obiectivele, lucru care îi inspiră şi îi motivează pe cei care ma aleg.

OPERATIVITATE

Înţeleg rapid necesităţile clienţilor mei şi ofer servicii profesioniste imediate la solicitările acestora.

INTEGRITATE

Conduita mea respectă principiile eticii şi legalităţii.

NOUTATE

Formulez soluţii creative şi le transpun în fapte concrete.