"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Vrei să economisești pentru o locuință în 2018? Iată câteva sfaturi

A trecut deja o lună jumate din 2018, așa că este momentul pentru planurile pentru următoarele luni. Poți începe cu dreptul și să-ți modifici comportamentul financiar, mai ales dacă intenționezi să achiziționezi o locuință în 2018. În articolul de azi voi vorbi despre câteva măsuri care trebuie adoptate imediat și să-ți fie de ajutor pentru a-ți atinge obiectivul principal, acela de a-și achiziționa o locuință.

Asigură-te de stabilitatea locului de muncă

Este important ca în perioada următoare să nu schimbi jobul, mai ales dacă te gândești să aplici la un credit. Stabilitatea locului de muncă este un element decisiv în acordarea creditului imobiliar. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi la același loc de muncă, dacă se ivește o ofertă promițătoare. Dacă primești o ofertă financiară mai bună și oportunități mai bune de dezvoltare profesională, profită. Însă din punctul de vedere al procesului de acordare a unui credit imobiliar, schimbarea jobului s-ar putea traduce într-o amânare de câteva luni.

Limitează-ți cheltuielile

Daca esti hotarat si ti ai propus sa achiziționezi l locuinta, vei avea nevoie de avans pentru a fi eligibil pentru acordarea unui credit de catre banca. Încearcă să economisești printr-o evaluare mai atentă a cheltuielilor tale lunare. Poți anula abonamentele la servicii pe care nu le folosești, sau poți înlocui mașina personală cu mijloacele de transport în comun sau cu bicicleta. Fii mai atent la cheltuieli în orice situație și formează-ți deprinderea de a căuta întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț. Acest antrenament se va dovedi foarte folositor când vei ajunge în faza de căutare a unei locuințe.

Evită cheltuielile mari

Dacă te conving usor reclamele de la televizor si reducerile iti băntuie gandurile si vrei sa-ti cumperi un televizor nou de ultimă generație, electrocasnice sau chiar o mașină, amână aceste planuri. Păstrează banii de care dispui pentru achitarea avansului pentru viitoarea ta casa. Un avans mai mare va diminua presiunea financiară lunară la care te va supune achitarea ratei.

În cazul în care vrei să achiziționezi o locuință în viitorul apropiat, transformă obiectivul în prioritatea anului în curs. După 12 luni de disciplină financiară evaluează rezultatele. Vei constata la sfarsitului anului 2018 că ești mai aproape de obiectivul tău.

1 Responses to “Vrei să economisești pentru o locuință în 2018? Iată câteva sfaturi”

  • Eu mi-am luat o locuinta anul trecut. Problema a fost ca am incercat sa fac credit dar nu eram eligibila. Asa am descoperit dezvoltatorul Krontowers (in Brasov), care vindea si in rate, direct la ei, fara banca intermediara. Spun asta in ideea in care, oricat ai economisi, nu ai toti banii.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829