"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Noile tendințe tehnologice in domeniul imobiliar

La nivel global,  piața imobiliară se află într-un continuu proces de adaptare la evoluțiile din economie, la cadrul de reglementare în schimbare și la mediul tehnologic aflat în plină dezvoltare si de asemenea  în expansiune.

Studiul Deloitte Real Estate Predictions 2021, realizat pe baza informațiilor colectate din zece țări prezintă un set de 13 previziuni pentru piața de profil și arată că digitalizarea nu mai poate fi evitată, iar investitorii în domeniul imobiliar sau managerii de fonduri, active, proprietăți fie o implementează, fie riscă să fie marginalizați de piață.

Domeniul de real estate acordă un interes sporit utilizării tehnologiei 5G și a altor sisteme software noi. Spre exemplu, în ceea ce privește industria imobiliară, nu ar fi o surpriză din partea agențiilor obișnuite să apeleze la servicii precum biroul virtual.

1. Biroul virtual și serviciile de real estate

Serviciile de birou virtual oferă beneficii enorme pentru industria imobiliară.

În primul rând, trebuie să luăm în calcul costul birourilor unei agenții, un “spațiu” virtual oferind acces la costuri de sediu mult mai reduse. Acest serviciu se adresează agenților care doresc să lucreze de acasă, iar, mai nou, luând în calcul normele de izolare și distanțare socială, serviciul de birou online poate de veni și foarte practic.

Un astfel de birou online va îmbunătăți activitatea agenților și relația cu beneficiarii serviciilor prestate. Spre exemplu, se vor putea conecta mai ușor și mai rapid cu proprietarii. Vor putea să se conecteze în timp real cu fiecare din părțile interesate de o tranzacție, eficientizând la maxim timpul petrecut în acest proces.

2. Utilizarea tehnologiei 5G în domeniul imobiliar

Anul 2020 a înlesnit procesul de implementare a tehnologiei 5G, a pus totodată accent pe importanța îmbunătăţirii conectării, creşterii vitezei din reţelele de date şi a capacităţii infrastructurii necesare pentru a sprijini transformarea digitală.

Cu ajutorul unui birou online și prin intermediul tehnologiei 5G vom putea face inclusiv vizionarea unei proprietăți de acasă, prin intermediul transmisiei LIVE la o viteză de internet excelentă și o calitate a serviciilor incredibilă. Iar acestea sunt doar două din nenumăratele tendințe în tehnologie pe care domeniul imobiliar le urmărește și poate să le adopte în viitor.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031