"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Despre cumparatorii de locuinte noi si calitatea constructiilor

Cererea de locuințe noi este un avantaj si totodata ademenitoare pentru dezvoltatori care vor să construiască blocuri noi intr- un interval de timp cat mai scurt. Din păcate, apar și situații în care graba pentru finalizarea proiectului determină abaterea de la normele de calitate.

Au fost destule cazurile în care locuințele noi, finalizate, nu se ridicau la standardele de calitate promise de dezvoltatori. Acest fenomen a transformat achiziția de locuințe noi într-un risc, asumat pana la urma de viitorul locatar. In articolul de azi va prezint cateva sfaturi despre cum puteti preveni achiziția unei construcții care nu respectă normele de calitate, prin câteva măsuri de precauție.

1. Informeaza-te cu privire la eglementările tehnice în construcții

Cu cât construcția este mai aproape de faza inițială, cu atât mai bine. Achiziția unui apartament atunci când blocul este la faza de fundație este recomandată deoarece poate fi urmărită mai bine construcția propriu-zisă. Bineînțeles, reputația dezvoltatorului este un punct esențial. Alege să faci tranzacția cu unul de încredere care nu va abandona șantierul înainte să finalizeze lucrarea.

2. Cumpara apartamentul din faza de proiect

Cu cât construcția este mai aproape de faza inițială, cu atât mai bine. Achiziția unui apartament atunci când blocul este la faza de fundație este recomandată deoarece poate fi urmărită mai bine construcția propriu-zisă. De asemenea, reputația dezvoltatorului este un factor important in alegerea imobilului. Alege să faci tranzacția cu unul de încredere care nu va abandona șantierul înainte să finalizeze lucrarea.

3. Apelează la un specialist

Oricât de mult te-ai documenta, dacă nu ești din domeniu, ai putea neglija unele aspecte esențiale. De aceea, apelează la un inginer constructor care să te însoțească pe șantier.
Folosirea de materiale de constructii de calitate este o condiție obligatorie pentru obținerea de rezultate durabile și calitative. Așa că, documentează-te în legătură cu materialele folosite. În același timp, acestea trebuie să fie folosite corect si eficient de către echipa de execuție. Aici intervine din nou ochiul specialistului în construcții.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iulie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Iun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031