"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Tendinţe în mobilierul anului 2019

Pentru a vă ajuta să înţelegeţi si sa adoptati tendinţele de top în ceea ce priveşte elementele de mobilier care vor provoca senzaţie în 2019, m-m apucat de mult de treabă, documentându-ma, verificând, comparând, discutând cu designeri de top şi citind blogurile de specialitate. De la modele de tapiţerie de culoare roşie până la stiluri unice, realizate manual, toate se vor regăsi în aceste tendinţe de top în mobilierul anului 2019.

1. Piesele personalizate şi obiecte lucrate manual

Inclinaţia spre piesele artizanale, personalizate şi realizate manual, este o tendinţă pe care o veţi vedea în mobilierul anului acesta.

Cei mai multi dintre noi vor ca elementele de mobilier care îi înconjoară să aibă o poveste a lor, să ştie de unde provin, cine le-a realizat şi prin ce mijloace. Mobilierul realizat manual va fi întotdeauna in trend– nimic nu se compară cu prezenţa unei piese de mobilier care să demonstreze măiestrie şi sa aiba design personalizat.

2. Mobilier încorporat

Dulapurile încorporate sunt luxoase şi fac ca designul locuintei dumneavoastra să fie un special. De ce să nu folosiţi unele în culori şi amprente specifice tendinţelor mobilierului din 2019 pentru a crea o zonă cu impact în jurul mesei din bucătărie?! În plus, puteţi utiliza interiorul acestora ca spaţii de stocare, uneori atât de preţioase.

3. Imprimeuri florale şi printuri optice

Reamintindu-ne de modelele tradiţionale florale, acestea preiau controlul fiind prezente pe tapiţerii şi mobilier mai mult ca oricând. Unele dintre cele mai frumoase modele dintotdeauna cunosc o revenire plină de vitalitate. Cu toate acestea, sinceri să fim, nu au capacitatea de a urca direct pe podium după atâţia ani de printuri grafice abstracte.

Imprimeurile optice adaugă un element de iluzie mobilierului dvs. Modelele abstracte fac ca lucrurile să fie distractive şi interesante. Câteva culori îndrăzneţe fac o impresie de neuitat, în conformitate cu temele geometrice pe care le vedem în tendinţele viitoare ale mobilierului.

4. Tapiţerii de catifea

Cu ajutorul acestei ţesături de pluş, spectaculoasa prin definiţie, tapiţeria va avea un impact de necontestat în orice cameră, făcând-o să se simtă matură şi chibzuit decorată. Combinaţi tonurile de bijuterii cu catifeaua pentru a realiza un aranjament perfect pentru 2019. Cheia aici este de a căuta mobilier care să poarte siluete moderne, nu prea vintage sau retro-inspirat, pentru a menţine un aspect fresh.

5. Mese transparente

Aceste masute sunt elegante şi interesante şi contribuie la crearea unui sentiment de spaţiu în orice cameră. Sunt grozave ca măsuţe de cafea, mese laterale de perete şi noptiere. Atunci când vine vorba de decorarea spaţiului mic, mesele transparente ocupă mai puţin spaţiu vizual şi lucrează, împreună cu alte elemente asemănătoare, la evidenţierea obiectelor plasate pe ele.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Mai    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930