"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 motive pentru care nu reușești să-ti vinzi proprietatea

Daca esti in postura unui proprietar de locuinta care a început procesul de promovare spre vânzare trebuie sa fii constient ca urmează o perioadă de așteptare.
Bineînțeles că fiecare își dorește ca în termen cât mai scurt să vândă imobilul, precum și în condiții care să-l avantajeze. Acesta este scenariul așteptat, ce faci însă dacă nu se întâmplă tocmai așa? Există anumite motive din cauza cărora proprietatea nu se vinde. In articolul de azi vin cu o listă de sugestii pentru a analiza motivele pentru care o proprietate imobliară nu atrage niciun cumpărător.

1. Prețul locuintei nu este unul competitiv

Este firesc ca proprietarul sa vrea să vândă cât mai scump, iar cumpărătorul să achiziționeze cât mai ieftin, iar agentul imobiliar sa incheie o tranzatie cât mai rapid.
Cum fixăm prețul corect al locuintei– iată marea întrebare! Stabilirea prețului corect pentru o proprietate reprezintă cheia pentru o tranzacție cu sanse mari de succes. Există foarte multe cazuri în care proprietarii supraevalueaza casa în speranța că cineva va mușca această ofertă. În cazul în care prețul este foarte mare, proprietatea nu va stârni deloc interesul și este timpul pentru o ofertă corelată cu situația de piața imobiliară.

2. Promovarea insuficientă

Daca te-ai decis să-ți promovezi imobilul pe cont propriu, probabil ai postat câteva anunțuri pe internet, ai lipit cateva la tine prin cartier, ai distribuit o postare pe rețelele de socializare, însă rezultatele intarzie sa apara.

Poate ai o locuinta frumoasă, însă dacă cumparatorii nu o descoperă, nu ai cum să vinzi. În cazul în care apelezi la o agenție imobiliara, prin aportul expertilor oferta ta va ajunge la publicul-țintă, ceea ce îți va majora șansele de a vinde proprietatea. Anunturile vor fi publicate pe site-urile de specialitate si oferta va fi prezentata unui numar mai mare de clienti aflati deja in baza de date a agentiei.

3. Fotografiile nu prezinta avantajele casei tale

De foarte multe ori imaginile vorbesc mai mult decât anuntul de vanzare. Ele îi permit cumpărătorului să acceadă în spațiul pe care și-ar dori să-l procure înainte de a contacta proprietarul.  Imaginile constituie unul din cele mai importante instrumente pe care le ai la dispoziție. În cazul în care pozele din anuntul tau sunt de proastă calitate, foarte puțină lume va lua în considerare oferta ta.

Prin fotografii, încearcă să suprinzi cele mai bune elemente ale proprietății tale. În ansamblu, imaginile trebuie să creeze o istorie, care citită să capteze atenția și să trezească dorința de a cumpara

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930