"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 modalităţi de a creşte valoarea locuinţei tale

Atunci când discutam de cresterea valorii proprietății pe care vrem să o vindem sau închiriem, multi dintre proprietari sunt ezitanti,  temandu-se de timpul necesar (atât de puţin disponibil în ziua de azi) pentru o astfel de operaţiune, lipsa de cunoştinţe în realizarea proiectului şi, nu în ultimul rând, la miile de euro necesare pentru acoperirea cheltuielilor.

Cu toate acestea, aceste cheltuieli sunt necesare, mai ales atunci când avem o proprietate pe care vrem să o închiriem sau vindem la un preţ bun şi unor chiriaşi/cumpărători care să se bucure cu adevărat de tot confortul pe care îl poate oferi o casă.

In articolul de azi, va prezint 3 modalitati de crestere a valorii locuinței tale:

1. Zugravirea locuintei

Dacă inca mai locuiesti in casa pe care intentionezi sa o vinzi sau a fost locuita mult timp si pereţii sunt murdari, plin de igrasie şi mai au şi o culoare care, să zicem, e cel puţin demodată, atunci poţi avea puţine sanse de a obţine o chirie / preț sustenabilă de pe urma vanzarii sau inchirierii.

Cele mai simple proiecte de renovare pot avea cel mai mare impact. Si cele mai puţine costuri. Astfel, zugrăvirea este unul dintre aceste operaţiuni care pot aduce o răsturnare spectaculoasă în imaginea unei proprietăţi.

Poti opta pentru culori vii, inspirante, dar pe cât se poate, neutre.

2. Modernizarea bucatariei

Odată însă cu pandemia generată de Covid 19 și implicațiile economice generate, bucătăria a căpătat o importanţă deosebită în economia locuirii.

Bucătăria este locul unde ne gasim cu cei dragi si preparăm şi bem cafeaua dimineaţa, acolo gatim mâncarea preferată în weekend şi, atunci când ne grăbim foarte tare, acolo unde nu ne dorim să rămânem cu vreun mâner rupt în mână sau cu vreo uşă de dulap căzută de la locul ei.

Tocmai de aceea câteva mici investiţii în acest spaţiu de locuit pot face minuni. De exemplu ai putea să:

  • înlocuieşti mânerele de la uşile dulapurilor cu unele noi, ce conferă un aspect modern şi elegant bucatariei tale;
  • schimbi balamalele vechi şi uzate cu unele noi – odată cu timpul acestea se uzează, nu mai funcţionează bine şi dau un aspect neplăcut mobilei de bucătărie. Montează balamale de calitate şi vei avea parte de o mobilă ce nu numai funcţionează bine, dar şi arată bine;
  • montezi led-uri sub dulapuri – nu numai că îti vor conferi un aspect elegant şi de calitate, însă îţi vor aduce un plus de lumină, atât de necesar în bucătărie;
  • renovezi sau înlocuieşti anumite obiecte din bucătărie  –  poţi înlocui o uşă, poţi refinisa întreaga mobilă sau o poţi revopsi. Te vei bucura nu numai de o mobilă de bucătărie „nouă”, dar şi  cu un aspect nou al intregii incaperi.

3 Montarea unor aparate electrocasnice utile şi inteligente

Odată cu trecerea timpului, stilul de viaţă al românilor devinde din ce în ce mai apropiat de cel al locuitorilor din Occident.

De aceea, este o idee bună să dotezi locuinta ta cu:

  • maşină de spălat vase – astfel faci economie la apa utilizată si obtii un plus de confort şi curăţare profundă;
  • electrocasnice simple, elegante şi inteligente – cuptorul, plita şi hota electrică pot fi, de exemplu, interconectate;
  • un espressor de calitate – o cafea bună este apreciată de toată lumea, iar un espressor de calitate este musai pentru a obţine o cafea savuroasă;

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

octombrie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031