"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 Trenduri in 2020 pentru amenajarea bucatariei

Bucatariile dobandesc astazi functii din ce in ce mai variate: spatiu de gatit, de luat masa, de socializat, de relaxare. Din aceste motive, ideile actuale de amenajare se extind aducand in prim plan mobila de bucatarie cu finisaje lucioase sau mate, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe. Exemplele de mai jos demonstreaza versatilitatea bucatariilor contemporane si felul in care ideile noastre de amenajare bucatarii se adapteaza si celor mai pretentioase spatii.

Iată ce se poartă în 2020 în materie de design interior pentru bucătării:

1. Bucătăria albă în totalitate, ideală pentru open-space.

Albul va fi principal în culorile din decor și este ideal pentru a oferi senzația de spațiu, în special dacă aveți o bucătărie mică. Această nuanță, de alb pur sau de alb crem, vă va ajuta să obțineți un efect vizual foarte puternic.

Pe lângă faptul că oferă ideea de un spațiu mult mai larg, bucătăria decorată în tonuri deschise reflectă eleganță și rafinament pentru întreaga casă, mai ales dacă vorbim de open space.

2. Bucătăria într-un spațiu mic, dar util și cochet

Dacă bucătăria este una foarte mică și alăturată spațiului din living sau dacă locuiți într-o garsonieră nu înseamnă că nu puteți face miracole prin amenajarea interioară. Primul pas este să încercați să valorificați orice colț care poate servi drept spațiu de depozitare.

Nu aglomerați bucătăria cu piese de mobilier, ci așezați aparatele electrocasnice și mobila astfel încât să economisiți spațiu. Le puteți suprapune și puteți folosi articole care să fie detașabile, precum o masă în perete care să se poată ridica ori de câte ori serviți prânzul sau cina. Scaunele pot fi și ele pliabile, pentru a face economie de spațiu.

3. Amestecul de materiale “raw”

Trendurile recente recomanda blaturi simple din materiale naturale precum lemnul, marmura, metalul. In ceea ce priveste culorile, paleta poate fi pastrata neutra in special daca materialele folosite sunt o combinatie de marmura si metal.

Tendințele anului 2020 aduc în prim plan simplitatea, rafinamentul dat de piesele de mobilier lucios și de valorificarea oricărui spațiu disponibil. Apelați la trucuri precum suprapunerile și nu vă sfiiți să puneți cuptorul cu microunde peste mașina de spălat vase, de exemplu.

Nu folositi multe obiecte de mobilier, căci riscați să constatați mai apoi că sunt nefolositoare și vă ocupă prea mult spațiu inutil. Nu în ultimul rând, alegeți ceea ce vă place și creați un spațiul exact pe gustul dumneavoastră!

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

octombrie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031