"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 idei pentru a obține un dormitor șic

Dacă simți nevoia de o schimbare în amenajarea casei tale, în articolul de azi voi scrie despre tendințe pentru a obtine o „reîmprospătare” a dormitorului și vă voi prezenta 3 idei pentru a obține un dormitor șic.
Dormitorul casei noastre este spațiul destinat visării și odihnei, prin urmare trebuie creat în acord cu cele mai emoțiile nostre cele mai profunde. Un motiv în plus pentru care ideile de amenajare a dormitorului trebuie să coincidă nu numai cu gusturile noastre, ci și cu maniera în care ne relaxăm și destindem.

1. Un dormitor care denotă rafinament clasic

Există câteva obiecte în decor care oferă distincție acestui dormitor: un șemineu, o măsuță îngustă și dreptughiulară, dar și modul în care sunt montate/așezate draperiile. Toate aceste elemente folosite în amenajarea camerei de odihnă denotă rafinament, bun-gust și atenție pentru detalii.

Un astfel de decor se integrează atât într-o locuință clasică, cât și în una modernă.

In imaginea de mai jos observăm liniile drepte accentuate de tapiserii clasice, foarte elegante, care sunt evidențiate printr-o gamă coloristică neutră în tonuri calde de crem. Elementele din lemn masiv în tonuri naturale accentuează liniile clasice ale interiorului.

2. Soluția ideală pentru a obține eleganță minimalistă

Pentru persoanele care apreciază stilul minimalist, aerisit și elegant în acelasi timp, în imaginea urmatoare avem reprezentată o amenajare în tonuri deschise, cu piese de mobilier in linii drepte care este soluția perfecta pentru a obține un dormitor șic.

3. Dormitor șic în alb și negru

Combinația de alb și negru în amenajările interioare nu se va demoda niciodata. Desigur, accesoriile, tipurile de paturi, forma și dimensiunile lor și materialele din care sunt construite și în care sunt amenajate dormitoarele, insa ideea de dormitoare alb negru nu va înceta să lipsească din casele noastre nici mulți ani de acum încolo.

Un design urban obținut datorită efectelor dramatice ale culorilor folosite. Liniile minimaliste vin în completarea designului acestui dormitor în nuanțe de Alb și Negru.

sursa foto:homeepiphany.com

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2020
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031