"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Sfaturi pentru a obține o chirie bună

Vrei să închiriezi un apartament, o garsoniera sau o casă și vrei sa obții o chirie lunară cât mai mică? În articolul de azi vin în ajutorul tău cu sfaturi pentru a obține o chirie bună, care îți vor fi cu siguranță de folos, atunci când vei negocia cu proprietarul acelui imobil.

1. Fă cercetare online

Trebuie să știi foarte bine la ce prețuri se închiriază alte locuințe asemănătoare în zonă.

Este important sa știi la ce prețuri se închiriază proprietatile, nu neapărat la pretul afișat pe site-urile cu anunțurile imobiliare, ci suma efectivă pe care o plătește chiriașul, după negocierea cu proprietarul.

Acest lucru presupune timp. Însă pentru a putea obține un preț bun pentru chiria lunară, trebuie să ai suficiente argumente valide la îndemână în negocierea cu proprietarul. Dintre voi doi, cel care vine cu cele mai puternice argumente va avea câștig de cauză.

Dacă nu ai timpul necesar pentru a sta și a studia piața imobiliară locală, poți apela la o agenție imobiliară din zonă, să vina un agent imobiliar cu tine, să inspecteze apartamentul dorit și să te ajute în procesul de negociere.

Un agent imobiliar cu experiență are mult mai multe cunoștințe decât ai putea dobândi din vizionarea câtorva oferte de locuințe. Ia totuși în calcul că, în acest caz, va trebui să platești și agenției imobiliare un anumit comision. Însă nu îți face griji în această privință. Gândește așa: dacă până la urmă obții un preț bun pentru chiria care trebuie să o plătești lunar o perioadă lungă de timp, asta este tot ce contează.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iulie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Iun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031