"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

O investitie profitabila – cumpararea unui apartament pentru inchiriere

Cumpărând un apartament la Bacau, în condițiile de creștere continuă a cererii, vă asigurați că veți găsi în permanență chiriași și nu veți sta cu apartamentul gol. Bineînțeles, dacă le veți oferi chiriașilor condiții decente de trai, fiindcă, odată cu prețurile, au crescut, în mod firesc, și pretențiile celor care închiriază apartamente.

Cele mai căutate chirii in Bacau sunt locuințele cu finisaje moderne, cu mobilier în stare bună și adaptat profilului apartamentului (pentru studenți, familii, regim hotelier etc.), cu loc de parcare daca este posibil. Dacă sunteți și un proprietar care accepta si animale in locuinta, veți găsi cu siguranță chiriași în orice perioadă a anului.

Există pe piața imobiliară suficienți clienți care să devină viitorii voștri chiriași, dacă decideți să deveniți proprietar in Bacau. Mai mult de atat, în condițiile în care prețurile apartamentelor au stagnat, puteți alege pe îndelete unde să vă plasați banii, nemaifiind presați de eventuale creșteri subite ale prețurilor.

Investiții pentru toate bugetele

Indiferent de suma de care dispuneți pentru investitie, fie că e vorba de 25 000 de euro sau de 70 000, banii pot fi investiți la Bacau în imobiliare cu un profit substanțial.

Chiar că veți achzitiona o garsonieră confort II, cu un efort financiar minim, sau un apartament la un bloc nou, veți avea suficienți „clienți”, fiindcă in Bacau este cerere pentru toate tipurile de proprietăți.

Putem spune ca nu există zone unde nu se închiriază fiindcă, dat fiind traficul aglomerat, fiecare vrea să locuiască cât mai aproape de școală sau de locul de muncă. Un muncitor din Podu Turcului va prefera, de exemplu, să locuiască într-o chirie în Ura, decât în Centru, de unde i-ar fi mai greu să ajungă la serviciu.

Cum vă puteți optimiza investiția

Atunci când luați decizia cumpărării unui apartament la Bacau cu scopul închirierii, alegerea zonei și a tipului de apartament trebuie făcută, în primul rând, în funcție de bugetul disponibil și, apoi, de tipul de chiriaș pe care vi-l doriți.

Dacă aveți un buget consistent și vreți să aveți doar chiriași studenți sau angajati la Spital sau la Stat, o bună alegere este reprezentată de un apartament în zona Stefan cel Mare, Tic Tac sau în zona centrală. La un buget mai modest, puteți cumpăra o garsonieră în Ura, unde veți găsi, fără probleme, chiriași elevi sau angajati la jandarmerie. Cu un buget minim puteți achiziționa o garsonieră confort III în zona Stadionului, unde veți avea, cel mai probabil, elevi sau muncitori zilieri.

Dacă nu cunoașteți foarte bine Bacaul, cel mai indicat este să apelați la consultantii unei agenții precum Ava Imob care vă pot sfătui ce fel de apartament să achiziționați, în funcție de suma de bani de care dispuneți.

Pentru un comision de 2,5 % , vă veți asigura că investiți banii în cel mai rentabil mod, în cea mai bună zonă, cu cele mai mari șanse de a avea apartamentul închiriat tot timpul anului, la cel mai mare preț.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

februarie, 2021
L Ma Mi J V S D
« Ian    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728