"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Idei amenajare living în 2018

Camera de zi este încăperea în care petrecem mult timp împreună cu familia și prietenii noștri. De aceea, atunci când decidem sa amenajăm livingul, putem să ne concentrăm atenția pe anumite decorațiuni sau chiar pe un perete, iar restul camerei o putem amenaja folosind culori dintr-o schemă care să se împace frumos cu alb, gri, beige sau ciocolatiu.

De cele mai multe ori, alegem amenajări pentru livinguri moderne, acesta fiind un stil de design interior care tinde ușor spre neutralitate, având ca scop crearea unui ambient aerisit, prietenos și proaspat în care oricine se poate simti bine.

Totodata, este o amenajare usor de realizat, având nevoie doar de câteva idei de design, un mobilier cât mai simplu chiar ușor spre minimalist și o schemă de culori adecvată. În articolul de azi, vă invit să vă inspirați din cele mai reușite idei de amenajare living în 2018.

1. Alegeți simplitatea

Simplitatea este întotdeauna cea mai bună cale de urmat, mai ales într-o cameră de zi în culori neutre cu canapele masive și adânci, care vă vor îmbia la un pui de somn cu toate că abia v-ați dat jos din pat.

2. Se mentine trendul cu scafe luminoase.

Lumina este generoasa în living room-ul lui 2018.  Scafele sunt aceste prezențe discrete în casa ta, elemente decorative care se integrează în arhitectura peretelui și care îți oferă o lumină caldă și o atmosferă intimă.

Sunt ideale atât pentru întreaga suprafață a tavanului, cât și pentru crearea unor zone mici, ca spații de lectură sau de luat masa. Acest sistem de iluminare indirectă poate fi montat în așa fel încât lumina să bată de sus în jos sau de jos în sus sau în lateral

3. Utilizați tapetul pentru amenajarea livingului

Tapetul este un accesoriu deosebit pentru living, care poate fi folosit cu multă ingeniozitate în combinație cu alte elemente moderne de design interior. Rezultatele sunt deosebite: dispare efectul rigid oferit de aspectul pereților vopsiți și se obține un interior cu personalitate, unde predomină bunul gust.

4. Optați pentru turcoaz

Aceasta culoare te duce cu gandul la vacanță, la un ocean mare si frumos, la libertate și la un decor relaxant.

Nuanțele de turcoaz fac din living o cameră spectaculoasă, fascinanta și plină de viață. Combinati turcoazul cu pastelurile în special în camere bine iluminate, eventual cu ferestre largi, perdelele sau draperiile turcoaz sunt o varianta bună mai ales dacă vă doriți să obtineți un decor cu influențe marine, ele putând fi astfel ușor accesorizate.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930