"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Cauti un birou pentru afacerea ta? Iata cateva sfaturi

Multe motive te indeamna sa îți dorești un nou birou. Fie că te-ai separat de asociatul tau si ales sa mergi pe cont propriu sau ți-ai deschis o noua afacere, fie că dorești să îți extinzi activitarea sau, din contra, să restrângi activitatea companiei tale, alegerea unui birou poate fi un lucru pe cât de captivant și de antrenant pe atât de consumator de resurse: de energie, resurse financiare și de timp cât și stresant în aceeași măsură.

Ai de ales intre un spațiu într-o clădire de birouri și astfel să îți asociezi efectiv numele companiei clădirii respective sau un spațiu de sine stătător, o casă sau, de ce nu, un apartament, în așa fel încât acest loc să întrunească și să răspundă nevoilor afacerii pe care o conduci, din punct de vedere al dimensiunii, ca factor principal dar și al compartimentarii interioare și al accesului în clădire.

In articolul de azi iti prezint câteva sfaturi utile care te vor ajuta în alegerea unui spațiu pentru biroul tău, indiferent dacă ești în căutarea unui spațiu într-o clădire de birouri sau vrei un spațiu al tău de sine stătător.

1. Alege o agenție imobiliară.

Pentru că vei fi scutit de mult timp pentru căutări și de energie, iar pentru o companie, probabil așa cum o știi, timpul e prețios înseamnă bani!  Dacă alegi să apelezi la o companie, vei primi cele mai bune oferte, personalizate conform cerințelor companiei tale.

2. Încheie un contract pe termen lung, de 3-5 ani.

Avantajul contractului de lungă durată devine sesizabil în procesul de negociere, astfel încât să  poți  obține o chirie în cele mai bune condiții pentru tine.

3. În final, dacă nu ești sigur unde îți dorești să închiriezi un birou, pentru fi  mai aproape de clienți sau ai o altă necesitate, e indicat să închei un contract pe termen scurt, de cel mult un an, în decursul căruia vei  analiza rezultatele, după care îți va fi mai ușor să  te decizi.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930