"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Eliberarea locuintei dupa vanzare

Dacă ai semnat deja contractul de vânzare-cumpărare si trebuie să eliberezi locuința în termenul agreat cu noul proprietar, iti prezint cateva sfaturi utile care vor facilita acest proces. Există o serie de lucruri care te pot ajuta să organizezi totul eficient și să te muți rapid pentru a-i preda cheia cumpărătorului in timpul mentionat in contract.

In articolul de azi iti vin in ajutor cu câteva sfaturi care te pot ajuta să treci cu ușurință peste această etapă.

1. Îți faci un plan pentru fiecare cameră din noua locuință.

Un astfel de plan iti va fi de mare ajutor pentru că așa vei putea să împachetezi lucrurile în funcție de destinația lor în noua locuință. În plus, te ajută să vezi exact care sunt corpurile de mobilier pe care le vei transporta și dacă încap în spațiul alocat din casa în care te muți.

De asemenea, este important să măsori corpurile de mobilier și să verifici dacă pot fi demontate si usor de transportat. Dacă nu știi exact cum să procedezi poți să ceri ajutorul firmei de transport care va muta lucrurile pentru că va putea să îți ofere un serviciu de demontare/montare și te va scăpa de aceste griji.

2. Ai grijă de obiectele electrocasnice.

Totodata este indicat să ai grijă ca aparatura electronică și electrocasnică să fie protejată corespunzător pe parcursul transportului. Dacă ai cumpărat recent televizorul sau masina de spalat, de exemplu, și ai păstrat din întâmplare cutia, o poți folosi acum pentru a-l muta.

Frigiderul trebuie să aibă ușile fixate pentru a evita deschiderea lor accidentală pe parcursul mutării. Poți folosi bandă adezivă de hârtie sau scotch transparent în acest caz. La fel și în cazul aragazului.

Poți, de asemenea, să soliciti ajutorul firmei de transport. Bineinteles, contra cost, angajații acesteia vor împacheta corespunzător fiecare obiect electrocasnic înainte de mutare.

3. Împacheteaza separat obiectele decorative, mici sau fragile.

Obiectele mici si delicate necesită o grijă specială pentru a te asigura că vor ajunge cu bine la noua ta locuinta. Poți să folosești folie cu bule, folie de plastic de protecție și ziare sau hârtie pentru a le împacheta.

Este important de precizat ca ai nevoie de cutii de carton sau de plastic de dimensiuni mici pentru că transportul obiectelor fragile în acest mod este mai sigur.

Poți fixa totul folosind bandă adezivă, iar obiectele delicate pot fi înfășurate sau așezate pe prosoape.

In final, nu uita să triezi lucrurile de care nu mai ai nevoie, care nu se potrivesc cu designul noii locuințe sau care sunt ciobite sau desperechiate.

Poti sa notezi pe fiecare cutie conținutul acesteia și camera în care vor fi puse obiectele pentru că în acest mod vei găsi totul mai ușor odată ajuns la destinație.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930