"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Design interior inspirat din natură

Natura aduce armonie și echilibru în viața noastră. Timpul petrecut în natură ne ajută atât de mult să ne relaxam și să ne reîncărcăm cu energie. De la această idee, m-am gândit că ar fi interesant să creez un articol despre design interior inspirat care să aducă o extensie a naturii la tine în casă.

Inspirați-vă din culorile naturii

Culorile calme și simple ale pământului și diferite nuanțe de verde, albastru și galben permit spațiului din casa voastră să transmită energie și să se potrivească interiorului. Inspirați-vă din împrejurimi, cum ar fi colțurile verzi din parcuri sau pădure sau strălucirea unui râu.

Folosiți elementele naturii

O metodă pentru a aduce natura în interior casei este să împrumuţi şi să foloseşti o parte din elementele ei. Mobilierul din lemn rămâne cel mai frecvent întâlnit exemplu în acest sens.

De asemenea, optați pentru pardoseli din lemn, care poate fi considerat cel mai bun reprezentant al naturii.

O podea din lemn pe lângă efectul vizual spectaculos pe care îl crează, va aduce în locuința voastră căldura și șarmul pe care doar natura îl poate oferi.

Pielea și blana naturale folosite ca elemente de decor și decorațiuni aduc și ele un aport natural în amenajarea ta. Amenajează-ți interiorul cu covoare, perne, pleduri, tapiserie din piele sau blană naturale.

Aduceți plante în casa dumneavoastră

Sunt poate cea mai uşoară metodă de a aduce natura vie în interior.

Plantele vor face locuința să pară mai naturală, ci vor îmbunătăți calitatea aerului.

Așezați ghivece cu flori la ferestre. Astfel, plantele vor primi suficientă lumină naturală, iar acel spațiu, care e de cele mai multe ori nefolosit, va fi mai atrăgător. Asigurați-vă că aveți o plantă în fiecare cameră a casei dumneavoastră, însă fiți atenți la ingrijirea lor.

Tu cum ales să-ți amenajezi locuința în această vară? Lasă-mi un comentariu și scrie-mi părerea ta.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2019
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031