"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Cum alegi un agent imobiliar în Bacau?

În 2018, asistam la o piața imobiliara dinamica. Daca te gasesti în situatia în care dorești să cumperi o locuință în oraș, colaborarea cu un agent imobiliar în Bacau este esențială pentru identificarea ofertei potrivite. Cunoașterea pieței locale, a modului în care aceasta funcționează, a pretențiilor vânzătorilor și a zonelor care oferă cel mai bun raport calitate-preț, sunt atuurile agentului care te va ajuta să ajungi la cea mai bună variantă care se încadrează în bugetul alocat achizitiei și satisface cea mai mare parte a nevoilor locative.

De asemenea, un agent imobiliar profesionist poate să te ajute sa obții și cel mai bun preț dacă are suficienta experienta in activitatea sa si are dezvoltate abilități și tehnici de negociere bine construite.

Așadar, daca decizi să colaborezi cu un agent imobiliar în Bacau, ar trebui să-l cunoști. In articolul de azi, iti prezint cateva etape care te vor ajuta sa gasesti cel mai bun agent imobiliar, daca adopți un proces de selecție simplu.

Discuție prealabilă și recomandari

Prima impresie contează, așa că dintr-o prima discuție cu un agent imobiliar ai putea să culegi informații relevante despre modul sau de lucru si despre capacitatile sale. Din punctul de vedere al backgroundului, reputația agenției imobiliare în care lucrează este un indicator important. Intreaba prieteni sau cunoscuti cu cine au colaborat eficient

Înțelege-i modul de lucru

Poți pune întrebări despre detaliile procesului de cumpărare, precum și detalii despre particularitățile pieței imobiliare locale. Întreabă-l despre tranzacțiile anterioare, despre cum a reușit să rezolve nevoile cumpărătorului si de asemenea saajute la realizarea  pretențiilor vânzătorului. Astfel îți vei forma o idee despre modul său de lucru.

Documentează-te în legătură cu agenția imobiliară

Agenția imobiliară este grantul încrederii, așa că ar trebui să cunoști modul în care este recomandata de fosti clienți. Cel mai simplu mod este să intri pe pagina de Facebook a agenției și să citești recenziile. Dacă sunt preponderent pozitive, ai toate șansele ca și relația ta să fie una benefică.

Nu în ultimul rând, agentul imobiliar este liantul între cumpărător și vânzător, așa că trebuie să inspire încredere de ambele părți.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930