"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 ponturi pentru amenajarea unei bucătării reusite

Bucataria este locul unde toata familia se strange in jurul mesei si devine astfel un loc foarte important in casa ta.

De obicei, aici își petrece familia cel mai mult timp, aici se gateste mâncarea și se servește masa. Tot bucătăria este și un spațiu important de socializare. În condițiile în care bucătăria are un rol atât de complex, pentru a și-l îndeplini trebuie să întrunească, atât atribute de confort, cât și de funcționalitate.

Astfel, în articolul de azi va propun ca in procesul de amenajare a bucătăriei, sa luati în considerare câteva aspecte pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura așteptărilor.

Alege mobilierul potrivit

O bucătărie mică va avea nevoie de un mobilier construit personalizat după dimensiuni și cu obiectivul de a acoperi cât mai bine nevoile. Pentru o bucătărie mare se poate merge și pe variantele de mobilier disponibile in magazinele de specialitate. Totuși, înainte de a cumpăra mobila, sunt necesare măsurători minuțioase, indiferent de dimensiunile bucătăriei.

Stilul rustic este cu siguranta unul iubit mai ales de romani iar el continua sa fie in tendinte in fiecare an. Fie ca alege sa fie influentat si de alte curente, stilul rustic ramane la moda pentru iubitorii de influente din natura sau se transforma doar intr-un stil confortabil si practic in acelasi timp.

Opteaza pentru culori indraznete

Alegerile cromatice ne influențează starea de spirit, dar și percepția pe care o avem asupra unui spațiu. În cazul unei bucătării mici este nevoie să creezi impresia de spațiu, așa că sunt recomandate nuanțele deschise, atât la mobilier, cât și la pereți și pardoseală. Cu cât spațiul este mai mare, cu atât devine mai permisiv și deschide o serie de noi oportunități cromatice.

Spațiile de depozitare

Acestea sunt un punct esențial pentru amenajarea bucătăriei, iar de optimizarea lor va depinde confortul global al încăperii. Nu ai vrea să ai vase și tacâmuri răspândite peste tot. Gândește-te la lucrurile de care ai nevoie și creează o strategie a depozitării lor cât mai eficiente. Lasă și un spațiu suplimentar pentru obiectele care vor mai apărea pe parcurs. Obiectivul este ca bucătăria să nu fie sufocată de obiecte mai mult sau mai puțin utile.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

septembrie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30