"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 pasi pentru a transorma visul unei locuinte noi in realitate

Daca ai decis ca venit momentul să te muți într-o locuinta nouă, asta înseamnă că trebuie să ții cont de unele aspecte destul de importante pentru a găsi locuința visurilor pentru tine și familia ta. Deși nu e un lucru atât de simplu să cauți o casă de locuit pentru cei dragi tie și nevoile lor, există anumite recomandări care ți-ar putea prinde bine.

In articolul de azi îți vin în ajutor cu o listă de recomandări, ce pasi ar trebui să urmezi pentru a găsi locul perfect pentru tine și familia ta:

1. Cauta modalitatea cea mai eficienta de a achita pretul locuinței

Este știut faptul că pentru a achiziționa o casa ai nevoie de o sumă considerabilă de bani. Dacă nu esti in situatia in care poti să vinzi o alta proprietate pentru a plăti doar o diferență de bani, mai mult ca sigur vei avea nevoie sa apelezi la un credit imobiliar. Dar, din păcate există credite păguboase, așa că trebuie să ai mare grijă.

2. Decide daca optezi pentru o locuință nouă sau veche?

Atât apartamentele in blocurile noi cât și cele situate în blocuri vechi prezintă anumite avantaje. E bine să iei în calcul cât mai mulți factori. Nu uita însă: un apartament vechi își pierde inevitabil valoarea de piață de la an la an. Ar trebui schimbate instalațiile electrice și sanitare, iar materialele din care a fost construit blocul se învechesc și se uzează și ele. O casa nouă însă își poate păstra valoarea de piață pentru încă 30 de ani înainte, astfel încât achizițioarea casei poate fi considerată drept o investiție pentru viitor sau un mod de a pastra eficient o sumă considerabilă de bani.

3. Atentie la distanta fata de locul de munca

Un element care nu trebuie neglijat atunci când îți cauți un loc de trai, în special în orașele mari este distanța până la serviciu. Este indicat să alegi o locuință care ți-ar facilita accesul la transport sau la o șosea și ți-ar permite să ajungi acolo unde ai nevoie fără mari dificultăți. Alte elemente semnificative sunt : prezența în apropiere a diferitor magazine, supermarketuri, banci, cabinete medicale. In situatia în care ai copii, interesează-te de dacă există o școala de calitate în apropiere sau o zonă verde pentru a te recrea.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2019
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031