"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

3 motive să cumperi o locuință în aceasta toamnă

Chiar dacă a venit frigul și zilele sunt mai scurte, beneficiile achiziționării unei case în acest anotimp cresc. Toamna, piața imobiliară este mai relaxată, iar cumpărătorii sunt mai puțini. Dacă ești în căutarea unei case, în articolul de azi îți prezint 3 motive să cumperi o locuință în această toamnă.

1. Prețuri mai mici

Cei mai mulți dintre vânzatorii de case scot la vânzare o proprietate pentru prima dată în primăvară. Prețul la care este promovată proprietatea este de cele mai multe ori foarte ridicat, ceea ce ar putea însemna că o serie de reduceri de preț va urma în timpul lunilor de vară și de ce nu în toamnă. Acești vânzătorii au mai puține șanse de a găsi un client cumpărător după lunile de vară. De aceea, în luna octombrie, ies la iveală cumpărătorii care doresc să achiziționeze o casă la un preț atractiv.

2. Mai puțină concurență

Cumpărătorii de astă vară sau familiile care au copii și doreau să fie într-o casă nouă până la începutul anului nou școlar, nu mai sunt clienți cumpărători în acest moment. Aceste familii au ieșit de pe piață, ceea ce înseamnă mai puțină de concurență pentru cei care vor cu adevărat să cumpere o locuință bună. Acest lucru se traduce în mai multe oportunități pentru cumpărători.

3. Vânzătorii sunt motivați să vândă până la sfârșitul anului

O casă este locul în care trăiește un proprietar și își face amintiri, este, de asemenea, și o investiție – și una cu consecințe materiale. Impozitele și cheltuielile cu întreținerea locuinței sunt aspecte de care orice vânzător vrea sa scape cât mai repede.

Cumpărătorii de case pot găsi, în această perioadă, vânzători care doresc să finalizeze tranzacția până la sfârșitul anului, pentru a scăpa de anumite cheltuieli. Întrebați proprietarii de ce vând și cât sunt dispuși să mai negocieze din prețul de prezentare, dacă vânzarea se încheie până la sfârșitul lui 2017.

Faptul că se apropie sezonul rece care aduce perioada vacanțelor și a sărbătorilor de iarnă, este un avantaj pentru cumpărători. Nu foarte mulți proprietari vor să fie deranjați de vizionări sau să-și întrerupă vacanțele stabilite cu mult timp înainte.

În final, mai amintesc faptul că multe dintre case nu mai arată așa bine toamna, după ce cad frunzele,  curțile sunt mai murdare. Cea mai bună perioadă pentru prospectare este în timpul lunilor de toamnă, când locuințele sunt cu adevărat expuse. Este potrivit să vedeți și defectele locuinței înainte de achiziție, nu să aveți surprize la câteva luni după.

Tu când ai hotărât că este momentul potrivit să cauți o casă? Lasă-mi un comentariu cu părerea ta.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

februarie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728