"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Vrei sa cumperi o locuinta in Bacau? Iata cateva sfaturi utile

Intenționezi sa achizitionezi un imobil în Bacau în 2019? In articolul de azi iti prezint câteva elemente pe care ar trebui să le iei în considerare daca iti doresti o tranzactie reusita.

Potrivit specialisilor, 2019 se anunță unul de stabilitate pe piața imobiliară, așa că nu vom asista la evoluții pronunțate de prețuri. În aceste condiții, dacă intenționezi să cumperi în Bacau, indiferent că este vorba de o casă sau de un apartament, poți avea șansa de a face achiziția la un preț avantajos.

Oferta imobiliara se anunță a fi una destul de variată cu o serie de proiecte rezidențiale estimate pentru finalizare în 2019. Insa se constata ca in prezent, cererea pare a avea o manifestare mai pronunțată decât a ofertei. Astfel, in calitate de cumparator, s-ar putea să te lovești de o concurență redutabilă.

Pentru a evita ceilalti cumparatori si situatiile competitive, cel puțin într-o anumită măsură, ar trebui să te orientezi către alte surse, astfel încât să poți să cumperi în Bacau, o locuință adecvată nevoilor tale locative și, foarte important, una care se încadrează în bugetul tău.

1. Cauta locuinta si in blocurile vechi.

Nu iti limita cautarea doar la locuințele la cheie. În loc să cauți locuințe la cheie, în clădiri noi, te poti orienta către cele care au nevoie de renovări pentru a avea gradul de confort pe care îl cauți. Aici vei avea o libertate mai mare de negociere, iar vânzătorul va fi mai deschis în a ajunge la incheierea tranzactiei.

2. Colaborează cu un agent imobiliar.

De obicei, agenții imobiliari au niște proprietăți care se găsesc mai greu pe piata libera. Acestea sunt proprietati luate in exclusivitate din portofoliul fiecărui agent. Așa că, în cazul în care alegi să lucrezi cu un agent, cere-i sfatul și recomandările.

3. Analizeaza anunturile de site-urile imobiliare.

In cautarea ta, incearca sa iei în considerare anunțurile mai vechi. Orientarea către anunțurile publicate de multă vreme s-ar putea să te ducă înspre o tranzacție de succes. Și în acest caz ai o libertate de negociere. Este foarte posibil ca vânzarea să fi devenit presantă pentru vânzător, ceea ce îl va face mai deschis să discute despre preț si eliberarea proprietatii.

După ce a stat luni sau chiar ani cu proprietatea nevândută are un indiciu clar că ceva nu este aliniat la tendințele pieței și este dispus să facă compromisuri.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2020
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031