"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Trucuri pentru reamenajarea bucătăriei

Bucătăria este un spaţiu multifuncţional, fie este locul unde gătim, fie luăm masa cu familia, de aceea o suprafaţă mare a acesteia este cât se poate de avantajoasă. Mulți locuim în apartamente cu bucătării de dimensiuni reduse, de aceea este necesar să apelăm la diverse trucuri care să creeze impresia de spaţiu larg şi confortabil.

Iată câteva sugestii de amenajare a bucătăriei pentru a vă bucura de momente frumoase și de confort.

ISxbr0vpb75hyk0000000000Dacă doriți să împrospătați decorul din bucătărie şi nu vreți să investiți foarte mult în aceste schimbări, atunci coloraţi-vă mobila. Puteți folosi vopsea sau autocolant, iar culorile pot varia oricum vă place. De asemenea, incercați să folosiți nuanţe diferite pentru părţi diferite ale dulapurilor sau puteţi folosi câte o culoare pentru fiecare dulap – totul depinde de cât de complex vreți să fie aspectul bucătăriei dumneavoastră.

Identificați acele obiecte mărunte care v-ar plăcea să fie colorate şi oferiti-le culoarea pe care o doriți în bucătăria prea albă.


Bucătăriile mici par neprimitoare şi mai puţin practice. Totuși există nenumărate modalităţi prin care se poate crea impresia de spaţiu larg şi luminos. La aceasta contribuie lumina, culorile, finisajele şi nu numai.

Amenajați un loc de luat masa în bucătărie lângă fereastră pentru a vă putea bucura de lumina naturală și de o window-seat-0570e8vedere frumoasă, dacă aveț casa la curte și ai grădină. Poți adăuga spațiu de stocare și poți vopsi mobilierul în culori vii, de asemenea poți așeza perne pentru a obține un spațiu confortabil.

Dacă aveţi nevoie de mai mult spaţiu atunci când gătiţi, comandaţi un mobilier cu dublu blat, care poate îndeplini şi rolul de loc pentru servit masa, iar pentru amplificarea spaţiului, alegeţi o mobilă scundă.

Un amestec între o masă dreaptă și scaune poate crea o zonă de luat masa interesant și funcțional. Oaspeții se pot relaxa pe scaune sau puteți folosi spațiul drept sufragerie.

Pentru a avea mai multă lumină naturală în bucătărie, nu blocaţi ferestrele cu storuri sau jaluzele groase.

Tu cum îți decorezi bucătăria în această vară?

sursa foto: zillow.com

 

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

octombrie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031