"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Tendinte pentru amenajarea gradinii in 2018

Oamenii își doresc să aibă un peisaj minunat în jurul casei, iar pentru asta își creează o grădină cu flori si locuri pentru relaxare.

Elementele din piatră, florile și plantele

Pietrele naturale de diferite dimensiuni sunt perfecte pentru decorarea grădinii. Grupurile de pietre inventiv aranjate pot contura un peisaj natural perfect în jurul casei.
Zonele cu pietriș în grădină au și ele un farmec aparte, pot transforma terenul într-un loc de meditație și relaxare. Pietrișul și piatra pot crea o textură uniformă peisajului și în același timp pot rezolva și anumite probleme de drenaj. Cu pietriș se poate face o alee în grădină pe care să te plimbi în fiecare zi.
Ierburile sunt potrivite în jurul zonelor cu pietriș, ele au un aspect care se încadrează perfect într-un astfel de peisaj. Poți folosi de asemenea tot felul de flori interesante care să ofere un pic de culoare în grădina amenajată. An de an îti poți face propriile răsaduri de plante, de legume, flori multicolore și plante aromatice.

Transformă grădina ta într-o mica oaza de relaxare

Iata cum poți face asta. Realizând un loc de relaxare sau de odihnă într-o zonă frumoasă, de exemplu la umbra unui copac. Poți amplasa o bancă pe care să pui și câteva perne pufoase, sau un balansoar care se poate cumpăra de la magazinele de specialitate. Astfel te poți odihni într-un loc frumos, ori de câte ori simți nevoia să petreci timp in aer liber, în curtea casei.

Opteaza pentru amenajarea grădinii in stil rustic

Decorul rustic este unul foarte simplu de obținut la noi în țară. O grădină amenajata rustic va fi neaparat dotată cu mobilier din lemn, răchită sau alte materiale naturale, decorațiuni tradiționale (ștergare, roți, roabe etc.).
Plantele recomandate sunt zambilele, hortensiile, lalelele, bujorii, trandafirii, margaretele, petuniile.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930