"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Invata sa investesti in imobiliare

Investitiile in imobiliare sunt sigure si au cele mai bune sanse de a deveni profitabile pe termen mediu si lung. Situatia s-a schimbat in ultimii ani, criza a fost depasita si piata imobiliara s-a echilibrat, iar o investiție imobiliara poate fi, foarte usor, sortita succesului. Orice proces de investitie imobiliara este necesar sa fie supus unei proceduri de evaluare si analiza, pentru ca investitia sa devina rentabila.

Etapele pe care trebuie sa le parcurgi pana la investitia propriu-zisa:

Analizeaza-ti situatia financiara. Stabileste-ti clar bugetul de care dispui. Mai exact, evalueaza bunurile si veniturile, analizeaza cheltuielile. Astfel, vei reusi sa ai o imagine clara asupra capitalului pe care l-ai avea disponibil pentru investitia in imobiliare. Daca intentionezi sa contractezi un credit pentru acesta initiativa, economiile tale vor fi foarte importante in achitarea avansului si asupra reducerii presiunii financiare a ratei lunare.

Consulta o banca. In functie de bugetul tau, daca consideri ca mai ai nevoie de bani pentru a inainta in demersul investitional, consulta o banca si obtine un pre-contract de credit. Astfel, vei afla suma de care vei dispune pentru a realiza o prima investitie in imobiliare. De asemenea, vei cunoaste si rata lunara pe care o vei achita, in cazul unui credit.

Realizeaza un plan al investitiei. Pentru inceput, incearca sa stabilesti care ar fi proprietatile in care ai fi dispus sa investești. Daca spre exemplu, tu locuiesti intr-o zona cu activitate economica intensa, o investitie profitabila ar fi într-un spatiu de birouri. Acest tip de proprietate iti poate aduce un venit substantial si poate sustine plata ratei, in cazul in care ai contractat un credit la banca.

Urmareste concurenta. Analizeaza oferta de pe piața imobiliara locala, mai ales in cazul in care vizezi o investitie in orasul sau zona in care locuiesti. Poti vedea oferta de apartamente si garsoniere in Bacau. Invata sa investesti in imobiliare. In functie de informatiile obtinute in urma analizei pietei, stabileste-ti ca investiția ta in imobiliare sa aduca un plus de castig. Piata de apartamente, spatii comerciale, terenuri este una concurentiala, pentru aceasta este obligatorie diferentierea printr-un element de valoare pentru a starni interesul eventualilor cumparatori.

Investeste doar in domenii in care te pricepi. Parcurge aceste etape inainte sa realizezi o prima investitie in imobiliare, lasa un comment si spune-mi parerea ta.

 

 

 

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

februarie, 2021
L Ma Mi J V S D
« Ian    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728