"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Idei amenajare living în alb și roșu

Culorile puternice și pline de viață, rosu si alb, se îmbină perfect într-un living de apartament sau la casă. Roșu și alb în sufragerie inspiră atât dinamism cât și eleganță, iar cine își amenajează locuința în aceste culori face cea mai bună alegere. În articolul de azi vă prezint idei amenjare living în alb și roșu.
De reținut este faptul că un living decorat în alb și rosu nu poate fi păstrat o perioadă îndelungată cum sunt living room-urile amenajate în culori clasice dar investiția are un impact major. Dacă amenajarea unui living room în culori cum ar fi alb simplu sau purpuriu, maro, portocaliu poate dura chiar și zece ani, desigur cu unele mici modificari si retușuri, când decoram în roșu și alb living room-ul casei reducem durata de viață a designului cu câțiva ani buni. Nu este o condișie, așa spun specialiștii din domeniul amenajărilor interioare. De asemenea și despre sufrageriile amenajate în culori ca mov, verde, negru sau gri, putem spune că nu au o durată de viață prea mare.
Roșul și albul poate fi utilizat în diverse moduri: finisaje, mobilier sau accesorii, care să transmita o personalitate puternică. Pentru persoanele energice, este recomandat roșul folosit ca și culoare de interior pentru pereți, pentru un plus de dinamism.
Completarea amenajării spațiului unui living se va face cu mobilier alb și în tonuri cât mai neutre, pentru a echilibra vizual decorul. Totuși, dacă varianta cu pereții decorați în roșu vi se pare îndrăzneață, optați pentru un fundal alb, cu mobilier specific living-ului și accesorii îmbrăcate în roșu. În acest fel, veți produce o schimbare majoră a decorului din sufragerie.
Accesoriile sunt cele care aduc de fiecare dată un plus de valoare încăperii, așadar, nu trebuie să uităm de ele. Optați pentru accesorii colorate, de un roșu atractiv: perdele, vaze, perne, tablouri, ceas de perete. Textilele în aceste culori asortate, vor oferi un aspect modern. Chiar și un simplu covor roșu poate schimba aspectul unui living.
În continuare, vă prezint câteva imagini reprezentative care vă vor demonstra ca un living room amenajat cu roșu și alb arată superb și crează o atmosferă elegantă în interiorul casei voastre. Sper să vă placă ideile prezentate în acest articol și să puteți aplica și voi câteva dintre sugestii în amenajarea lving room-ului locuinței voastre.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2019
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031