"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Decorațiuni de sărbatori- idei pentru amenajarea casei de Crăciun

Ne despart câteva zile de Crăciun, orașul este deja îmbrăcat în hainele de sărbătoare și am intrat cu toții în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Oamenii au început deja să-și aranjeze casele în spirit de sărbătoare și au început să cumpere brazi.

Îmbodobirea bradului și a locuinței este activitatea cea mai plăcută, pe care ar trebui să o faci alături de cei dragi. Dacă vrei ca locuința ta să îi surprindă pe invitați, te invit să citești articolul de azi in care îți voi prezenta câteva idei pentru amenajarea casei de Crăciun.

Sufrageria este vedeta în timpul sărbătorilor pentru ca este cea mai decorată încăpere din casă. Aici de regulă, montăm bradul. Aici se pun cadourile, diversele obiecte decorative, coronițe pentru mese, lumânărele parfumate, instalații pe la geamuri.

Ghirlandele pe la perdele, stickerele pentru ferestre care va aduc zăpada și oamenii de zăpadă la geam chiar și atunci când iarna nu e foarte darnica sunt doar o parte din ideile pentru decor în ceea ce privește o sufragerie, spațiul în care stam cel mai mult de sărbători. Atunci când organizați mese pentru apropiați, o fata de masa, șervetele și vesela cu specific dau o nota in plus de sărbătoare.

Daca doriți și ceva în plus puteți sa legați la scaune fundițe în ton de Crăciun, asemeni celor de la restaurante.

În ceea ce privește decorarea bradului, anul acesta se poartă decorațiunile „glam” și globurile cât mai sclipitoare. De asemenea, este ideal ca bradul împodobit să respecte o anumită tematică sau o anumită gamă de culori. Fie că alegi articole din comerț sau preferi decorațiunile handmade, ideea este să găsești un echilibru.

Alege cu încredere decorațiuni în nuanțe reci de albastru și argintiu, completate cu beteală sau mărgeluțe aurii. Pentru un efect spectaculos, pictează cu spray alb special crenguțele de brad și împachetează cadourile pentru cei dragi în hârtie de culoare asemănătoare decorațiunilor de brad.

Anul acesta se menține trendul ornamentelor din lemn handmade, cum ar fi steluțele, renii sau brăduții în miniatură, și al decorațiunilor care sugerează un peisaj natural, precum conurile de brad sau ghindele.

Pentru a vă asigura că alegeţi decoraţiuni interioare care se combină armonios, încercaţi să vă axaţi pe combinaţii de culori naturale. Optaţi pentru modele cu forme şi dimensiuni diferite.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2020
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031