"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Curiozitati imobiliare: top 5 cele mai spectaculoase cladiri din lume

Este greu să faci topuri când în lume găseşti mii de clădiri spectaculoase, grandioase, însă astăzi am ales să îţi prezint 5 dintre acestea. Sunt oraşe care deţin cele mai atractive construcţii din lume şi care de altfel sunt şi cele mai vizitate de către turişti

1. Agora Garden din Taipei

Agora Garden Tower – unic în felul său, și mai ales ecologic în fiecare sens al clădirii, cu douăzeci de grădini pe fiecare etaj. Designerii și inginerii sunt inspirate de forma de dublu helix ADN-ului, creat după chipul și asemănarea acestei clădiri uimitoare ei este uluitoare din primele secunde. Privind la zgârie-nori, impresia că clădirea este răsucită de nouăzeci de grade de-a lungul profilului său atunci când se deplasează în sus.

2. Shanghai Tower  din Shanghai, China

Constructia are 632 metri și 6 ani a durat construirea sa, între 2009 și 2015 și 2,4 miliarde de dolari a costat construirea sa.

Shanghai Tower este format din 9 clădiri cilindrice, așezate una peste alta, închise de peretele interior al fațadei de sticlă. Între acest perete și peretele exterior, care se „răsucește” în timp ce se ridică, distanța variază între 1 și 10 m. Fiecare dintre aceste 9 turnuri „interioare” are atrium propriu, cu grădini, cafenele, restaurante și spații comerciale, oferind vederi panoramice ale orașului;

3.Lakhta Center construit în Sankt Petersburg

Construcția complexului, cu o înălțime de 426 metri, a demarat în anul 2012. Clădirea are 87 de etaje și a devenit cea mai nordică și a doua ca înălțime clădire din Rusia și Europa.

4.KPF’s Lotte World Tower din Seul, Coreea de Sud

Designul turnului de 123 de etaje, care se inspiră din formele de ceramică și caligrafie tradițională coreeană, se ridică într-un profil subțire, conică, care contrastează cu topografia montană a orașului. În interior, turnul conține o gamă largă de tipuri de programe, inclusiv spații comerciale, birouri, un hotel de lux de șapte stele și un birou. În mod obișnuit găsite în Coreea, birourile oferă apartamente în stil studio pentru angajații care lucrează în clădire și servicii caracteristice de obicei găsite în hoteluri, cum ar fi mobilier standard, servicii de birou și acces la sala de sport.

5. Mountain Resort Davan din China

Constructia acestui complex se intinde pe o lungime de 170 de metri si va include „lumea de gheata pentru divertisment”, un centru de ski interior, aquaparc si gradini verticale.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

septembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930