"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Ce tip de locuinta se potriveste tie si familiei tale?

Achizitionarea unei locuințe noi un pas important. Înainte de începe să studiezi ofertele propriu-zise, este important să știi exact ceea ce cauți. Determinarea tipului locuinței de care ai nevoie și caracteristicile acesteia, te vor putea ajuta să te orientezi după ofertele specifice adaptate criteriilor stabilite.

Pentru a determina eficient tipul și caracterisiticile viitoarei tale locuințe ai nevoie de câteva repere.

Apartament sau casă

In general, alegerea este între o casă într-o zonă periferică sau într-o localitate limitrofă și un apartament în oraș. Din perspectiva prețului, cele două tipuri de proprietăți sunt similare, așa că factorii determinanți ai alegerii sunt cei personali.

In cazul în care cea mai mare parte a activitatilor tale zilnice sunt în oraș, poate o locuință care îți îngreunează accesul s-ar putea să nu fie o alegere inspirată. În schimb, dacă ai un program zilnic flexibil, care nu te obligă să mergi zilnic în oraș, casa ar putea să satisfacă nevoile tale.

Suprafața și compartimentarea

In acest caz, factorul determinant este bugetul. O tendiță prezentă în marile orașe este o orientare a cumpărătorilor către apartamentele cu 2 camere. Aceste imobile sunt prima alegere în cazul tinerilor aflați la prima achiziție. Apartamentele cu 3 camere din Bacau încep să fie, la rândul lor din ce în ce mai căutate de către cei cărora li s-au schimbat nevoile locative și doresc un upgrade.

Locuinta noua sau veche

Aici alegerea poate fi una destul de complicată. În timp ce apartamentele noi sunt atractive din perspectiva compartimentării moderne și a facilităților de actualitate, apartamentele vechi oferă, de cele mai multe avantajul unei zone accesibile cu legături fiabile de transport în comun, precum și toate fecitlitățile urbane.

Acestea ar fi principalele repere pe care orice cumpărător ar trebui să le identifice înainte să pornească în demersurile de căutare a unei locuințe.

Casa perfectă înseamnă pentru majoritatea dintre noi -acasă. Casa perfectă este casa potrivită ție. Cetatenii români au simțul proprietății foarte dezvoltat.

Dezvoltatorii imobiliari din tara noastra construiesc ansambluri de locuințe încontinuu chiar dacă piața financiar-bancară a suferit numeroase modificări în ultimii doi ani. A apărut IRCC-ul, ROBORUL și-a pierdut din autoritate, gradele de îndatorare au fost limitate în teorie la 40% și așa mai departe. Dar cu toate acestea, românii încă achiziționează imobile.

Românul muncește mult pentru a-și achiziționa propria locuință.  Foarte bine că este dedicat obiectivului său, dar important este ca înainte de a achiziționa o locuință să te asiguri că acea casă este ceea ce îți dorești pe termen lung. Mai ales dacă urmează să contractezi un credit ipotecar sau un credit prima casă pe 30 de ani pentru a cumpăra respectivul imobil.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iulie, 2020
L Ma Mi J V S D
« Iun    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031