"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Aniversare 10 ani AvA Imob

Au trecut 10 ani de când AvA Imob a luat ființă.

Tenacitatea si pasiunea m-au determinat să deschid o agentie imobiliară care să funcționeze la standarde occidentale. Acest proiect s-a conturat puțin câte puțin în anii de lucru și experiența dobandită în piața imobiliară din Onești. De la înființare în 2006, agenția AvA Imob a crescut constant. Dupa numai 4 ani de prezență în Onești,  am venit în Bacău cu dorința de a-mi extinde afacerea și de a-mi crește echipa.

De 10 ani privesc în perspectivă, sunt atent la oameni și mă preocupă viitorul. Atuurile echipei mele sunt determinarea în atingerea obiectivelor, deschiderea față de oameni și soluțiile eficiente oferite clienților pe parcursul derulării tranzacțiilor.

De 10 ani, AvA Imob este un promotor al antreprenoriatului, susține și promovează profesionalismul, mizează pe acele lucruri care fac diferența și care sunt repere fundamentale ale progresului.

În prezent, AvA Imob deține un portofoliu extins de clienți, proveniți în special din recomandări, care au fost mulțumiți de serviciille companiei și convinși de soluțiile profesioniste, care anticipează nevoile clientului, și de abordarea consultanților imobiliari care fac parte din echipă.

Este un motiv de bucurie si un moment în care mă gândesc cu drag la voi, toți cei care ați fost alături de mine în acești ani, care m-ați ajutat să cresc și ați contribuit la ceea ce este astăzi.

Vă multumesc tuturor, angajați, colaboratori, clienți cumpărători sau proprietari, precum și tuturor celor care au interacționat cu agenția AvA Imob și s-au bucurat de fiecare dată de experiența pe care acesta le-a oferit-o.

1 Responses to “Aniversare 10 ani AvA Imob”

  • La multi ani AvA Imob! Pot spune cu mandrie ,, da, AvA Imob este cheia casei tale”. Mult succes in viitor, cu cat mai multe realizari depuse la portofoliu. Felicitari d-l Stupu pt tenacitatea si perseverenta de care a-ti dat dovada in decursul celor 10 ani. La multi ani AvA Imob:-)

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

iunie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930