"O investiție, este o investiție."
Contactează-ne: +40 745 958 584

Ai o casă de vânzare în Bacău?Primăvara-momentul ideal pentru a o vinde

În prezent, piața imobiliară este influențată de mai multe elemente, iar anotimpul este una dintre aceste variabile. În cazul vânzării de apartamente, sezonul influențează disponibilitatea clienților cumpărătorilor. Însă, dacă ai o casă de vânzare în Bacău, anotimpul poate juca un rol important în crearea unei bune primei impresii.

Un element important de luat în calcul la vânzarea unei case este curtea, așa că perioadele de toamnă târzie și lunile de iarnă nu sunt cele mai potrivite pentru a scoate o casă pe piață. În aceste luni, cumpărătorul nu va reuși să observe potențialul complet al proprietății ceea ce l-ar determina să o subevalueze și, în consecință, să facă o ofertă de preț sub cel cerut de proprietarul casei.

Cumpărătorii care caută o casă de vânzare în Bacău au anumite așteptări în ceea ce privește zona. Clientii cumpărători de case optează pentru zonele rezidențiale din oraș în defavoarea zonelor periferice sau a localităților limitrofe în care se dezvoltă cartiere rezidențiale noi.

O mare parte dintre acești cumpărători urmăresc un upgrade imobiliar. Majoritatea locuiesc la bloc și vor să-și schimbe stilul de viață cu o mutare la curte. În aceste condiții, terenul din jurul casei si implicit curtea devin foarte importante. Este un punct negativ dacă proprietatea este prezentată într-un moment în care nu este vegetație sau curtea este acoperită cu zăpadă.

Pentru a valorifica la maxim avantajele curții, primăvara este perioada ideală pentru a o scoate la vânzare. Verdeața dă un plus de valoare locuinței și în plus, poate impresiona cumpărătorul. Acesta, după lunile gri de iarnă s-ar putea să fie mult mai receptiv și atent la exterior și să treacă cu vederea unele dezavantaje sau vicii pe care casa le prezintă la interior.

în final, vă sfătuiesc ca înainte de listarea casei pe piață, ar trebui facute lucrări de cosmetizare a curții, mai ales dacă aceasta a fost neglijată in sezonul rece. Aranjarea gazonului, plantarea unor flori de sezon și a unor pomi sau copaci decorativi vor crea un efect greu de neglijat cu o investiție minimă.

Lasă un Mesaj

Adresa ta de email nu va fi afișată.

Calendar

mai, 2019
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031